Αλλαγή λάστιχο χύτρας ταχύτητος

Έχει έρθει ο καιρός να αντικαταστήσετε το λάστιχο στο καπάκι της χύτρας ταχύτητος.

Το λάστιχο χύτρας ταχύτητος πρέπει να αντικαθιστάτε κάθε ένα ή δύο χρόνια ανάλογα με την συχνότητα χρήσης της συσκευής.  Πως θα το καταλάβετε:

  1. Όταν έχει αρχίσει και χάνει την πίεση στα πλαϊνά της.
  2. Όταν το λάστιχο έχει φθαρεί εμφανίζοντας ρωγμές και τσαλακώματα ή έχει αρχίσει να χάνει την ελαστικότητα του θα πρέπει να το αντικαταστήσετε άμεσα

Για άριστη χρήση της συσκευή μας, καλό είναι να προμηθευόμαστε τα αυθεντικά ανταλλακτικά για να έχουμε 100% αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε επισκέπτοντας το site μας.

https://casaelectric.gr/index.php?route=product/category&path=1785_2511_2640_2645

Casaelectric.gr

Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα!

Το Casa Electric τώρα πάντα μαζί σας! Μπορείτε να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας ηλεκτρολογικό κατάστημα ανά πάσα στιγμή είτε από smartphone είτε από τον υπολογιστή σας! Στo νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα casaelectric.gr μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτρολογικά ανταλλακτικά για κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή και να βρίσκεται στον χώρο σας άμεσα.

Περιηγηθείτε στην μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας και επιλέξτε ανταλλακτικά και διάφορα είδη φωτισμού και διακόσμησης από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες όπως SiemensmBosch,Pitsos,Zanussi,AEG,Tefal,SEB !Επωφεληθείτε από τις αξιοζήλευτες τιμές και τις μοναδικές προσφορές μας και αφήστε επάνω μας το άγχος της επισκευής της αγαπημένης σας ηλεκτρικής μηχανής!