ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑΣ

Κατά την λειτουργία της συσκευής δημιουργούνται στα μεταλλικά σημεία και στις αντιστάσεις διάφορα άλατα που προέρχονται από το νερό, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται η ροή του νερού που έχει ως συνέπεια την κακή ή καθόλου απόδοση της συσκευής.

Για τον λόγο αυτό χρειάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα να γίνεται αποσκλήρυνση των αλάτων με διάφορα καθαριστικά κορυφαίων κατασκευαστών που θα βρείτε στο κατάστημα μας. https://www.casaelectric.gr/?section=129&language=el_GR

Αν όμως η κατάσταση της συσκευής έχει φτάσει σε επίπεδο που δεν διορθώνεται με καθαριστικά τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε στο SERVICE  του καταστήματος μας, όπου και θα σας εξυπηρετήσουν οι έμπειροι τεχνικοί μας.  https://casaelectric.gr/index.php?route=information/contact&typ=services

Αγαπάτε τις συσκευές σας και κρατήστε τες υγιείς!!!!

Casaelectric.gr

Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα!

Το Casa Electric τώρα πάντα μαζί σας! Μπορείτε να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας ηλεκτρολογικό κατάστημα ανά πάσα στιγμή είτε από smartphone είτε από τον υπολογιστή σας! Στo νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα casaelectric.gr μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτρολογικά ανταλλακτικά για κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή και να βρίσκεται στον χώρο σας άμεσα.

Περιηγηθείτε στην μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας και επιλέξτε ανταλλακτικά και διάφορα είδη φωτισμού και διακόσμησης από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες όπως SiemensmBosch,Pitsos,Zanussi,AEG,Tefal,SEB !Επωφεληθείτε από τις αξιοζήλευτες τιμές και τις μοναδικές προσφορές μας και αφήστε επάνω μας το άγχος της επισκευής της αγαπημένης σας ηλεκτρικής μηχανής!